Modellen

Altijd een model dat bij je past

Al onze pizza oven modellen zijn handgemaakt en zijn houtgestookt. Lees je goed in over de kenmerken en kwaliteiten van de verschillende modellen. Zo zijn er pizza ovens met een lage en gedrongen vorm, maar ook modellen met een hogere koepel. Dit bepaalt in grote mate welke gerechten je kunt afbakken in de oven: pizza’s, broden en ovenschotels of ook vlees van het spit. Ten slotte is het ook erg belangrijk dat je de juiste afmetingen kiest. De kleinste pizza ovens zijn 66 x 68 centimeter, terwijl de grootste, horeca ovens wel 130 x 130 centimeter zijn!

Benieuwd naar het plaatje van een steenoven in je eigen tuin of buitenverblijf? Bekijk dan de door ons geplaatste ovens. We hebben al vele prachtige ovens bij mensen mogen afleveren. Vooral binnen Nederland, maar steeds vaker ook bij onze zuiderburgen en in Duitsland. En daar zijn we best trots op!

Bekijk de geplaatste ovens

Met eigen ogen zien?

Het kopen van een pizza oven is best een investering, dat snappen we. Wil je de ovens eerst met eigen ogen komen bekijken? Je bent van harte welkom in onze ‘showschuur’ in Nieuwerkerk waar we alle modellen hebben staan. Laat ons even weten wanneer je langs komt, dan zorgen wij dat we klaar staan om er alles over te vertellen en al je vragen te beantwoorden.

Afspraak maken

Altijd 30 pizza ovens op voorraad
Bezorging door heel Nederland en België
Plaatsing op locatie geen probleem!