Modellen

Al onze pizza oven modellen zijn houtgestookt én handgemaakt. Van de traditionele steenovens tot de geïsoleerde en veelzijdige pizza ovens. Naast pizza’s kun je natuurlijk veel meer recepten afbakken met je oven. Zo kun je ook brood, vlees, vis en gerechten in een ovenschotel afbakken. Let wel op, niet alle modellen zijn hiervoor geschikt.

Lees je goed in over de verschillende modellen en de kenmerken en kwaliteiten hiervan. Zo zijn er pizza ovens met een lage en gedrongen vorm, maar ook modellen met een hogere koepel. Dit bepaald in grote mate welke gerechten je kunt afbakken in de oven. Ten slotte is het ook erg belangrijk dat je de juiste afmetingen kiest. De kleinste pizza ovens zijn 66 x 68 centimeter, terwijl de grootste wel 130 x 130 centimeter zijn!

Benieuwd naar het plaatje van een pizza oven in je eigen tuin of buitenverblijf? Bekijk dan de door ons geplaatste ovens in de afgelopen tijd. We hebben, binnen heel Nederland en ook steeds vaker over de grens, vele prachtige ovens mogen plaatsen bij de mensen thuis. En daar zijn we best trots op!

Bekijk alle geplaatste ovens

Bedrijfsevenement pizza oven

Eerst proberen? Huur een pizza oven!

Wil je eerst eens proberen pizza’s, brood of vlees te bakken in een pizza oven? Voor €65,- per dag kun je een pizza oven huren, compleet gemonteerd op een karretje. Daarnaast is de oven voorzien van voldoende haardhout zodat je een hele dag vooruit kunt!

Meer informatie over huren

Altijd 30 pizza ovens op voorraad
Bezorging door heel Nederland en België
Plaatsing op locatie geen probleem!