Modellen

Wil je een houtgestookte pizza oven kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De Pizza Originale is dé traditionele pizzaoven, geschikt voor het bakken van pizza’s, brood en gerechten in een hittebestendige schaal. Door de lage, gedrongen vorm van de koepel is deze niet geschikt voor het gebruik van een spit of barbecue rooster. De Pizza Cinza is vergelijkbaar met de Originale. Dit model heeft echter een zwarte deur en mond voor het rookkanaal, daarnaast is er een meer robuuste steen gebruikt die ook wordt gebruikt voor de Forno de Luxe.

De Ambiënta Pro is een heel veelzijdige steenoven, vooral door de hoge vorm van de koepel. Door deze hoogte zijn deze ovens niet alleen geschikt voor het bakken van pizza’s, brood of gerechten in een hittebestendige schaal, maar ook voor het bakken van vlees aan het spit of barbecueën met een barbecue rooster. De Ambiënta heeft het rookkanaal aan de voorzijde van de oven gemonteerd, vlakbij de deur. De warmte van het vuur stijgt hierdoor op richting de voorkant van de oven, waardoor bijvoorbeeld vlees aan het spit heerlijk kan garen. De Ambiënta Cinza Pro heeft net als de Pizza Cinza een zwarte deur en ook hier is de meer robuuste steensoort gebruikt rondom de deur.

Een duurzame pizzaoven is de Forno de Luxe, met name door de goede isolering. De wand van de koepel bestaat uit meerdere lagen, waaronder een kleikorrel en fermacell laag. Als laatste is de koepel geïsoleerd met een kurk laag, zodat de oven goed beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Ten slotte is er nog de Forno Pedra, een prachtige pizzaoven van natuursteen! Deze pizzaoven is vergelijkbaar met de Forno de Luxe, bovendien kun je deze ook nog gebruiken als terrasverwarmer na het bakken, aangezien de hitte wordt opgenomen door het natuursteen.

Pizzaoven-kar-huuroven - Pizzahoutoven.eu

Eerst proberen? Huur een pizzaoven!

Wil je eerst eens proberen pizza’s, brood of vlees te bakken in een pizzaoven? Voor €65,- per dag huur je een steenoven, compleet gemonteerd op een karretje. Daarnaast is de oven voorzien van voldoende haardhout zodat je een hele dag vooruit kunt!

Meer informatie over huren