Pizza oven modellen

Altijd een model dat bij je past

Al onze pizza oven modellen zijn handgemaakt en zijn houtgestookt. Lees je goed in over de kenmerken en kwaliteiten van de verschillende modellen. Zo zijn er pizza ovens met een lage en gedrongen vorm, maar ook modellen met een hogere koepel. Dit bepaalt in grote mate welke gerechten je kunt afbakken in de oven: pizza’s, broden en ovenschotels of ook vlees van het spit. Ten slotte is het ook erg belangrijk dat je de juiste afmetingen kiest. De kleinste pizza ovens zijn 66 x 68 centimeter, terwijl de grootste, horeca ovens wel 130 x 130 centimeter zijn!

Benieuwd naar het plaatje van een steenoven in je eigen tuin of buitenverblijf? Bekijk dan de door ons geplaatste ovens. We hebben al vele prachtige ovens bij mensen mogen afleveren. Vooral binnen Nederland, maar steeds vaker ook bij onze zuiderburen en in Duitsland. En daar zijn we best trots op!

Bekijk de geplaatste pizza ovens

Kies het formaat en model dat bij je past

Het formaat van je pizza oven is heel belangrijk. In een kleine oven van 90x90cm kan één pizza tegelijkertijd worden afgebakken. De pizza is al binnen een minuut klaar, maar wil je met een grotere groep tegelijkertijd bakken dan is het misschien leuker om twee pizza’s tegelijkertijd af te bakken in een oven van 100x100cm of groter.

De Pizza Cinza heeft een lage gedrongen koepel, waardoor deze het beste geschikt zijn voor het traditioneel afbakken van pizza’s of brood. De warmte van het vuur beweegt namelijk via de onderkant van de koepel naar de schoorsteen, hierbij is er minder ruimte tussen de pizza en het vuur.

Ben je behalve pizza ook fan van vlees, vis of andere gerechten van de barbecue? Dan zijn andere modellen zoals de Ambiënta Pro en de Ambiënta Cinza Pro geschikter. Deze pizza ovens hebben een hogere koepel en dus meer ruimte voor het bereiden van vlees. Dat kan op een barbecue rooster of aan een spit!

Wil je eigenlijk een alles-in-één pizza oven kopen? Dan zijn de Forno de Luxe en Preta de Luxe modellen de beste keuze. Door de hoge isolatiewaarden in de koepel zijn deze perfect voor het bakken van pizza’s, brood en vlees, maar zijn ook heel geschikt als terrasverwarmers om sfeer te creëren in je tuin of buitenruimte. Deze ovens zullen ook minder snel slijten.

Stel een vraag

Pizza oven modellen met eigen ogen zien?

Het kopen van een pizza oven is best een investering, dat snappen we heel goed. Wil je de ovens eerst met eigen ogen komen bekijken? Je bent van harte welkom in onze ‘showschuur’ in Nieuwerkerk waar we alle modellen hebben staan. Laat ons even weten wanneer je langs komt, dan zorgen wij dat we klaar staan om er alles over te vertellen en al je vragen te beantwoorden.

Afspraak maken

Persoonlijke bezorging, plaatsing én uitleg

Wil je een pizza oven kopen, maar woon je niet in de buurt? Wanneer je bij ons een pizza oven bestelt wordt deze door ons persoonlijk bezorgd, binnen heel Nederland, België en Duitsland! Plaatsing is meestal geen probleem. We zetten hem op jouw gewenste plek in de tuin neer. Ten slotte krijg je uitleg over het gebruik van je oven, waarna je direct kan beginnen met bakken! Bekijk alle informatie over de bezorging en plaatsing van pizza ovens elders op onze website.

Over bezorging en verzending

Altijd 30 pizza ovens op voorraad
Bezorging door heel Nederland en België
Plaatsing op locatie geen probleem!