Zwarte pizza oven

Pizza ovens zijn er in allerlei soorten en maten. Van kleine pizza ovens voor in de kleinere tuinen tot heel grote steenovens voor restaurants. Sommige ovens zijn alleen geschikt voor het bakken van pizza’s en sommige steenovens zijn zo veelzijdig dat het als het ware je buitenkeuken wordt. Maar het oog wil ook wat. Daarom zijn er steeds meer zwarte pizza ovens op de markt, de traditionele steenoven met een strakke, moderne uitstraling!

Hieronder vind je vier zwarte pizza ovens die Pizzahoutoven.eu aanbiedt. De meeste modellen zijn in verschillende maten leverbaar.

De roestvrijstalen pizza oven

De roestvrijstalen pizza oven is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een handzame, kleine pizza oven. Hij is verkrijgbaar in meerdere kleuren, maar de zwarte pizza oven oogt natuurlijk ontzettend mooi. Deze pizza oven heet de Forno Trenda en heeft een afmeting van 66×68 cm. Meer informatie over de Forno Trenda.

Een kleine zwarte pizza oven van roestvrij staal
Zwarte pizza oven – Forno Trenda

De stijlvolle pizza oven

De Preta de Luxe wordt met recht een luxe pizza oven genoemd. Deze zwarte pizza oven is namelijk geïsoleerd, waardoor de koepel minder snel scheurtjes zal vertonen. Daarnaast is deze steenoven heel veelzijdig. Hij heeft een gietijzeren deur omringd door robuuste stenen. Een ander pluspunt: deze pizza oven heeft een ingebouwde thermometer. Deze stijlvolle oven is verkrijgbaar in 100×100 cm en 110×110 cm. Meer informatie over de Preta de Luxe.

Geïsoleerde en stijlvolle zwarte pizza oven met zwarte gietijzeren deur
Zwarte pizza oven – Preta de Luxe

De traditionele pizza oven

Met een traditionele pizza oven bedoelen we dat de pizza oven dé functie heeft waar hij voor gemaakt is: het bereiden van de lekkerste verse pizza’s. De traditionele, Italiaanse pizza oven is verkrijgbaar in het wit/grijs-zwart. De laatste variant heet de Pizza Cinza. Door de lage koepel is de pizza oven in een mum van tijd warmgestookt. Deze authentieke pizza oven is verkrijgbaar in 90×90 cm en 100×100 cm. Meer informatie over de Pizza Cinza.

Traditionele zwarte pizza oven
Zwarte pizza oven – Pizza Cinza

De veelzijdige pizza oven

De Ambiënta Cinza Pro is de grote broer van de authentieke Pizza Cinza (hierboven beschreven). Deze pizza oven oogt net zo authentiek, maar heeft meer opties. Zo kun je er naast pizza’s, broden en ovenschotels ook vlees- en visgerechten in bereiden. Dit doe je op het barbecue-rooster dat er in past. Daarnaast kun je ook een spit gebruiken! De deur en het rookkanaal zijn zwart van kleur. Deze veelzijdige pizza oven is beschikbaar in 90×90 cm en 100×100 cm. Meer informatie over de Ambiënta Cinza pro.

Veelzijdige zwarte pizza oven
Zwarte pizza oven – Ambiënta Cinza Pro
Ambienta Iso Pro 90 x 90 centimeter

Benieuwd naar onze andere pizza ovens?

Het assortiment van Pizzahoutoven.eu stopt niet bij de zwarte pizza ovens. Naast zwarte ovens hebben we onder andere wit-)oranje pizza ovens. De afmetingen van de steenovens variëren tussen de 90×90 cm en 130×130 cm. Zo is er voor iedereen een geschikte pizza oven! Bekijk onze modellen, of neem contact op als je vragen hebt.

Bekijk alle modellen

Altijd 30 pizza ovens op voorraad
Bezorging door heel Nederland en België
Plaatsing op locatie geen probleem!