Pizza ovens

Veelzijdige pizza ovens

Pizza ovens zijn natuurlijk dé perfecte toevoeging voor je tuin of buitenverblijf. Je bakt de lekkerste handgemaakte pizza’s, maar ook vlees of brood. Naast de overheerlijke gerechten zorgen de ovens natuurlijk ook voor sfeer door de geur van versgebakken pizza’s en de warmte van het vuur. Of je nu een avond pizza’s gaat bakken of een complete barbecue organiseert, een steenoven zorgt voor een smaakvolle belevenis!

Pizza ovens voor échte levensgenieters

De echte levensgenieters kiezen voor een pizza steenoven voor buiten. Alleen de voet van onze pizza ovens zijn gegoten, de koepels zijn van steen en volledig met de hand vervaardigd. Inmiddels is het aanbod ook uitgebreid met een volledig roestvrijstalen pizza oven. Binnen ons volledige aanbod kun je de traditionele steenoven vinden, geschikt voor het bakken van pizza’s, brood en gerechten in een hittebestendige schaal. De andere steenovens zijn daarnaast ook geschikt voor het bakken van vlees aan een spit, of het barbecueën met een bijpassend barbecue rooster. Een pizza houtoven kopen? Bekijk dan alle pizza ovens op onze website.

Bekijk alle pizza ovens

Bedrijfsevenement pizza oven

Wil je het eerst proberen? Huur dan een pizza oven!

Wil je eerst eens proberen pizza’s, brood of vlees te bakken in een pizza oven? Voor €65,- per dag huur je een steenoven, compleet gemonteerd op een karretje. Daarnaast is de oven voorzien van voldoende haardhout zodat je een hele dag vooruit kunt!

Meer informatie over huren

Altijd 30 pizza ovens op voorraad
Bezorging door heel Nederland en België
Plaatsing op locatie geen probleem!