Pizza ovens

Dé toevoeging voor je tuin

Pizza ovens zijn natuurlijk dé perfecte toevoeging voor je tuin of buitenverblijf. Met onze houtgestookte pizza ovens bak je de lekkerste handgemaakte pizza’s, maar ook vlees of brood, in je eigen tuin. Naast de overheerlijke gerechten zorgen de ovens natuurlijk ook voor sfeer door de geur van versgebakken pizza’s en de warmte van het vuur. Of je nu een avond pizza’s gaat bakken of een complete barbecue organiseert, een steenoven zorgt voor een smaakvolle belevenis!

Voor de échte levensgenieters

De echte levensgenieters kiezen voor een pizza steenoven voor buiten. Alleen de voet van onze pizza ovens zijn gegoten, de koepels zijn van steen en volledig met de hand vervaardigd. Inmiddels is het aanbod ook uitgebreid met een volledig roestvrijstalen pizza oven. Binnen ons volledige aanbod kun je de traditionele steenoven vinden, geschikt voor het bakken van pizza’s, brood en gerechten in een hittebestendige schaal. De andere steenovens zijn daarnaast ook geschikt voor het bakken van vlees aan een spit, of het barbecueën met een bijpassend barbecue rooster. Een pizza houtoven kopen? Bekijk dan alle pizza ovens op onze website.

Bekijk alle pizza ovens

Onze ovens met eigen ogen zien?

Voordat je iets koopt wil je het misschien met eigen ogen zien. Dat begrijpen we, en daarom ben je van harte welkom om onze ‘showschuur’ te komen bezoeken. Hier hebben we alle modellen houtovens, onderstellen en benodigdheden staan. Maak online een afspraak om langs te komen. We zijn er om al je vragen te beantwoorden!

Ik wil een afspraak maken

Altijd 30 pizza ovens op voorraad
Bezorging door heel Nederland en België
Plaatsing op locatie geen probleem!