Houten pizzaschep

Zelf pizza’s bereiden in een échte, houtgestookte pizza oven? Bij Pizzahoutoven.eu vind je alles wat je nodig hebt. Van steenoven tot accessoires. Ben je op zoek naar een échte houten schep of een pizzaschep van RVS? In de webshop van Pizzahoutoven.eu kun je een pizzaschep kopen!

Accessoires

Een pizza oven in de tuin is echt en feestje. Van het opstoken van de oven tot het afbakken van de lekkerste, handgemaakte pizza’s, het is leuk voor jong en oud. Om een pizza oven te gebruiken heb je naast haardhout ook nog accessoires nodig, waaronder de pizzaschep. Lees meer op een pizza oven: hoe werkt het?

Steenoven sets

De pizzaschep en andere accessoires zijn gecombineerd in onze steenoven sets. Hier hebben we in een tweetal varianten, namelijk de RVS set en de messing/hout set. De laatstgenoemde set bevat een houten pizzaschep. Naast de schep zitten hier ook de haak, bezem en schuiver hierbij inbegrepen. Deze accessoires zorgen ervoor dat je op een veilige en schone manier aan de slag kan met je pizzahoutoven. Op deze pagina lees je meer over deze steenoven sets.

Een houten pizzaschep gebruiken

Met een houten pizzaschep plaats je de pizza in de steenoven. De temperatuur van de houtoven is zo hoog, dat je je handen zou verbranden als je hem er rechtstreeks in wil leggen. Een pizzaschep bestaat uit een platte plaat, meestal van metaal, en een handvat. Je legt de pizza op de schep en met een handige beweging schuif je hem de oven in. Vervolgens draai je de pizza met de pizza oven schep. Benieuwd hoe je de lekkerste pizza’s bakt met een schep? Je leest het hier!

Gebruik van de houten pizzaschep

Zorg dat de omvang van de pizza zelf kleiner is dan de pizzaschep. En strooi vooraf bloem er overheen, dit doe je zodat de pizza niet aan de schep blijft kleven als je deze in de pizzahoutoven wilt schuiven. Vervolgens (voorzie je de deegbodem van de gewenste toppings, waarna je (mits de houtoven) op temperatuur is het hier op een eenvoudige manier in de houtoven kunt schuiven. Vervolgens draai je de pizza met de pizza oven schep, en je bent binnen no-time klaar. Benieuwd hoe je de lekkerste pizza’s bakt met een pizzaschep? Je leest het hier!

Een houten pizzaschep kopen?

Of dat je nu op zoek bent naar een houten of RVS-pizzaschep), bij Pizzahoutoven.eu ben je aan het juiste adres om een pizzaschep te kopen. We hebben twee sets waar de schep in zit: een steenoven set van hout en messing en een steenoven set van rvs. Deze sets bestaan uit een pizzaschep van rvs of hout/messing, een bezem om de stenen vloer schoon te maken, een schuiver om het hout te verplaatsen en een haak om het haardhout te verplaatsen. Neem direct een kijkje in onze webshop, verzending geldt binnen heel Nederland, Duitsland en België.

Bekijk alle houtoven accessoires

Altijd 30 pizza ovens op voorraad
Bezorging door heel Nederland en België
Plaatsing op locatie geen probleem!